Polen augusti 2019

Åker med bilen över till Polen på sommarens längre resa. 3 olika destinationer är inbokade och vi ger oss iväg med nyfikenhet inombords. Första hotell Damroka i ´Leba. Andra stop Villa hotel Baltica i Sopot. Sista anhalt hotell Port 21 i Krynica Morska. Önskade fint väder innan vi åkte och det fick vi. God mat och myskvällar och många mil i bil blev det. Nöjda och glada med våran Polenresa klev vi av i Karlskrona. Därifrån tog vi o svängde förbi Öland och övernattade ett par nätter i Borgholm när vi ändå va i närheten innan hemfärd. Härliga dagar <3

Gotland 2018

Fredagen den 8:e juni klev jag av planet och satte mina fötter för första gången på denna mysiga Ö. Såå najsigt att fira min födelsedag här 😍 Vandrandes på Visbys gator i lugn o ro och utan några måsten. 💕 Synd att det dröjt hela 48 år innan jag for hit, men bättre sent än aldrig heter det ju. Så nöjd med helgen på alla sätt o vis och superbra att vi tog flyget (35 min) ❤️☀️

 

IMG_1811.JPG

Kreta oktober 2017

Så fick min lilla resväska äntligen ut o lufta sig lite igen (och jag med) 

Olivfabrik, vinprovning och Pelekanos rosa strand (bilden) var fina resmål på Kreta. Underbara lata dagar varvat med trevliga utflykter och myskvällar i Chania. En Grekisk afton som man sent kommer glömma har vi upplevt och den var fantastiskt med alla dansare och god mat. Där fick vi visa våra dolda danstalanger vare sig vi ville eller inte på dansgolvet inför publik. Vad mer kan man önska sig en vecka i oktober när det är höstrusk här hemma i svedala..  

Tack mitt resesällskap, en vecka att minnas ☀️ 

IMG_1621.JPG

Gott Nytt År 2016

Jag vill tacka alla gamla och nya kunder som gjort 2015 till ett minnesvärt år.   

Under 2015 blev jag "klar" med min Mediumutbildning som pågått under 2 år. Många läxor och utmaningar har det inneburit för min del, många har befunnit sig utanför min comfortzon. Det har varit berikande och jag har växt i mig själv. 

Ser fram emot nya utmaningar och möten under 2016 och allt vad det för med sig.  

Anna-Lena Philipson

image.jpg

Venedig september 2014

Tappade hakan redan då vi kom upp på första bron, såå annorlunda o vackert. Solen värmde härligt och båtar körde överallt, Gondoler och motorbåtar om vartannat.

Mysiga gränder att irra bort sig i fanns det gott om, och det gjorde vi  flera gånger varje dag. Som tur var fanns det många trevliga torg att sätta sig vid, för att vila och släcka törsten. 

En gondol tur blev av. 30 minuter för 800:- DET VAR DET VÄRT!! En stilig herre tog oss fram genom vackra kanaler mellan husen i stan. ( bilden ) 

God mat o härlig stämning. En resa att minnas.

Italien kommer jag återvända till.  <3 

image.jpg

Förberedelser

Ibland har man osynliga trådar som drar i en åt olika håll. Tex drömmar om resor och upplevelser i vackra omgivningar. Ett steg närmare är jag nu då jag inhandlat en Kabinväska med de rätta måtten 55x40x20. Förhoppningsvis ska denna väska få vara med om många underbara magiska stunder tillsammans med mig under lång tid framöver. 

image.jpg